صفحه اصلی   پيشنهادات   تماسها  

             

     

   ارتباط با صنعت

   طرح ها و پروژه ها

   اعضای همکار  

   اعضای اصلی

   اهداف

   دستاوردها

    فعاليتها

 

 

 

 

 

 

 

 

         
 



برج میلاد آسمان‌خراشی در شمال غربی تهران، بلندترین برج ایران، چهارمین برج مخابراتی و هشتمین برج بلند جهان است. این سازه با بلندای ۴۳۵ متری و شکل ظاهری متفاوتش، تقریبا از همه جای تهران نمایان است.


برج آزادی نماد شهر تهران که در سال ۱۳۴۹ توسط معماری ایرانی ساخته شد. معماری شاخص آن و تلفیق طاق‌های معماری قبل و بعد از اسلام آن را به نمادی زیبا به لحاظ معماری تبدیل کرده است.


دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیش از ۵۰ سال سابقه یکی از شاخص ترین دانشکده های ایران و منطقه در زمینه مهندسی عمران.




 

اهداف

* كاهش اثرات ناشي از سوانح طبيعي، بخصوص زلزله و سيل با بهينه سازي توانمنديها در زمينه هاي پيشگيري و بازسازي بر اساس علم روز دنيا به منظور نيل به توسعه پايدار و كاهش اثرات مخرب سوانح طبيعي در كشور در ابعاد مختلف اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي
* پشتيباني علمي - تخصصي مسئولان كشور بمنظور ايجاد محيطي امن از نظر خطر سوانح طبيعي، بخصوص زلزله و سيل
* تهيه و تدوين راهكارهاي كاهش اثرات زمين لرزه ها بر اساس بهسازي لرزه اي سازه ها و شريانهاي حياتي
* تهيه معيارها و دستور العمل هاي لازم بمنظور بهسازي لرزه اي و بهينه سازي سازه هاي مهم، تاسيسات زير بنايي و شريانهاي حياتي در كشور بر اساس تجارب داخلي و بين المللي
* افزايش توان و حفظ ايستائي و كاهش تلفات جاني ناشي از اثرات مخرب زلزله بر ساختمانهاي متداول شهري و روستايي از طريق بهبود عملكرد آنها

 ضرورت تاسيس و راه اندازي قطب علمي

 وضعيت آسيب پذيري كشور از نظر سوانح طبيعي بخصوص وضعيت آسيب پذيري كشور از نظر سوانح طبيعي بخصوص زلزله و سيل و اثرات ناشي از آنها به شرح زير قابل بيان است:

* موقعيت تكنونيكي ايران در جهان
* وضعيت لرزه خيزي در ايران
* خطر زلزله در ايران
* اثرات ناشي از زلزله و سيل بر

        الف) محل يا ساختگاه
        ب) مستحدثات و محيط زيست اجتماعي، فره       
        ج) مسائل اجتماعي، فرهنگي اقتصادي و سياسي

* خسارات انساني و اقتصادي ناشي از زلزله و سيل
* وضعيت موجود ساخت و ساز كشور
* لزوم بهينه سازي ابنيه فني براي كاهش خطرات ناشي از سوانح طبيعي
* لزوم پيشگيري از تخريب سازه ها در زمان وقوع سوانح طبيعي

 با توجه به مطالب ياد شده در بالا و سوابق سوانح طبيعي به ويژه زلزله و سيل در دهه هاي اخير در كشور و بخصوص خسارات مالي و جاني فراوان كه در سه دهه اخير در مناطق مختلف كشور بوجود آمده است و باعث از دست رفتن سرمايه هاي ملي قابل ملاحظه اي شده است، لازم است بهسازي و ايمن سازي ساختمانهاي متداول شهري و روستايي و ساختمانهاي با اهميت زياد و خيلي زياد، شريانهای حياتي و تاسيسات زير بنايي به عنوان تنها راه حل بمنظور كاهش خطرپذيري مورد توجه قرار گيرد.

سياستها و خط مشي ها

• فراهم نمودن زمينه هاي اجراي مستمر و پوياي انجام پروژه ها و پژوهشهای مقاوم سازی و بهینه سازی ابنیه، ساختگاهها و شریانهای حیاتی در همه ابعاد

• در اولويت قرار دادن انجام پروژه ها و تحقیقات در خصوص ساختمانها، شريانهاي حياتي و تاسيسات زيربنايي كه قابل استفاده بودن آنها پس از وقوع زلزله و سيل اهميت خاص دارد، ساختمانها و بناهاي عمومي كه خرابي آنها موجب تلفات و خسارات زياد مي شود، ساختمانهايي كه خرابي آنها موجب از دست رفتن ثروت ملي و ميراث فرهنگي مي گردد، تاسيسات حياتي كه خرابي آنها موجب آلودگي محيط زيست، آتش سوزي وسيع و يا ... مي شود.

• پرورش دانشجویان و دانش پژوهان نخبه در دوره های دکتری و پسا دکتری برای انجام پروژه ها و تحقیقات در زمینه های یاد شده

           
 
 

   ارتباط با ما | نقشه پايگاه | دانشگاه صنعتی اميرکبير
   ايران ، تهران ، خيابان حافظ ، دانشگاه صنعتی اميرکبير، قطب علمی مقاوم سازی .